H.Kontinen voitti McClunen Gausdalissa

24.6.2009  |  09:00

Kolme suomalaista toisella kierroksella

Norjan Gausdalin toisen miesten 15.000$ ITF Futures-turnauksen kaksinpelin ykköseksi sijoitettu Ruotsin Michael Ryderstedtin (ATP 339) vetäydyttyä kisasta karsintojen viimeisellä kierroksella hävinnyt Tommy Laine sai hänen paikkansa lucky loserina. Karsinnat selvittänyt Sami Huurinainen (ATP 1801) voitti Laineen ja kohtaa toisella kierroksella keskiviikkoaamuna britti Marcus Willisin.
Toinen karsinnoista pääsarjaan noussut suomalainen, Roope Kailaheimo, koki tappion Henrik Norfeldtille (ATP 861).
Henri Kontinen (ATP 1299) otti makean revanssin kolmanneksi sijoitetutusta USA:n Michael McClunesta (ATP 505). Viime viikolla McClune voitti puolivälierissä Kontisen luvuin 6-2, 7-6(1), mutta hävisi nyt suomalaiselle kolmessa erässä. Kontinen kohtaa toisella kierroksella keskiviikkona Ruotsin Milos Sekulicin (ATP 1192).
Jo maanantaina ensimmäisen kierroksen ottelunsa pelannut neljänneksi sijoitettu Timo Nieminen kohtaa toisella kierroksella keskiviikkona puolilta päivin britti Matthew Illingworthin (ATP 711).
Nelinpelissä Harri Heliövaara ja Sami Huurinainen kohtaavat puolivälierissä Ranskan Mickael Laurentin ja Fabrice Martinin.

Miesten 15.000$ ITF Futures-turnaus
22.-28.6. Gausdal, Norja

1.kierrosta: Sami Huurinainen (karsija) – Tommy Laine (lucky loser) 63 61, Henrik Norfeldt Ruotsi – Roope Kailaheimo (karsija) 61 63, Henri Kontinen – Michael McClune USA (3.) 63 26 64

Seuraava uutinen: Suomalaistytöt jatkavat Kööpenhaminassa… →