H.Kontinen voitti Buchananin

1.7.2008  |  15:45

Kolmannella kierroksella Wimbledonissa Kiinan Ze Zhang

Henri Kontinen (ITF 20) voitti poikien ITF-rankingissa vain yhden sijan häntä alempana olevan USA:n 17-vuotiaan Chase Buchananin (ITF 21) luvuin 6-4, 6-2 Wimbledonin poikien kaksinpelin toisella kierroksella tiistaina Lontoossa. Ottelu kesti tunnin ja viisi minuuttia.
Kontinen ja Buchanan kohtasivat nyt toisen kerran. Toukokuussa Astrid Bowlissa, Charleroissa Buchanan voitti luvuin 4-6, 6-4, 7-5.
Kolmannella kierroksella Kontinen Kiinan Ze Zhangin (ITF 40), joka voitti toisella kierroksella neljänneksi sijoitetun Puolan Jerzy Janowiczin luvuin 4-6, 6-4, 6-3. Pojat eivät ole aiemmin kohdanneet.

Poikien nelinpelissä Kontisen parina on Bulgarian Grigor Dimitrov ja kaksikko sijoitettiin neljänneksi. Ensimmäisellä kierroksella pojat kohtaavat Slovenian Blaz Rolan ja USA:n Ty D Trombettan. Kontisen kanssa Ranskan avointen ja Roehamptonin turnauksen voittanut Indonesian Christopher Rungkat pelaa Wimbledonissa Zimbabwen Mbonisi Ndimanden parina.

Seuraava uutinen: Viimeinen päivä Summer… →