H.Kontinen toiselle kierrokselle Wimbledonissa

30.6.2008  |  19:20

Seuraava vastus on 14.sijoitettu Buchanan

Henri Kontinen (ITF 20) otti ensimmäisen kierroksen voiton poikien kaksinpelissä Wimbledonin junioriturnauksessa Lontoossa maanantaina. Hän voitti Belgian Alexandre Folien (ITF 25) kahdessa tie-breakiin päättyneessä erässä 7-6(5), 7-6(3). Tämä oli poikien ensimmäinen kohtaaminen.
Toisella kierroksella tiistaina Henri Kontinen saa vastaansa USA:n 17-vuotiaan Chase Buchananin (ITF 21), joka on sijoitettu kaaviossa 14.sijalle. Hän voitti ensimmäisellä kierroksella Japanin Tadayuki Longhin 6-3, 7-6(7). Kontinen ja Buchanan kohtaavat nyt toisen kerran. Toukokuussa Astrid Bowlissa, Charleroissa Buchanan voitti luvuin 4-6, 6-4, 7-5.
Kontinen nousi maanantaina ilmestyneessä ITF-juniorirankingissa sijalta 24 sijalle 20. Epävirallisella poikien nelinpelin rankinginlistalla Henri on ykkönen (pisteitä 210), toisen on Taiwanin Hsieh Cheng-Peng (pisteitä 203.75).
Poikien nelinpelissä Kontisen parina on Bulgarian Grigor Dimitrov ja kaksikko sijoitettiin neljänneksi. Ensimmäisellä kierroksella pojat kohtaavat Slovenian Blaz Rolan ja USA:n Ty D Trombettan. Kontisen kanssa Ranskan avointen ja Roehamptonin turnauksen voittanut Indonesian Christopher Rungkat pelaa Wimbledonissa Zimbabwen Mbonisi Ndimanden parina.

Seuraava uutinen: Summer Cupin toinen… →