H.Kontinen toiselle kierrokselle Kuwaitissa

27.5.2009  |  13:00

Eteni kaksin- ja nelinpelissä

Karsinnat selvittänyt Henri Kontinen (ATP 1363) otti pääsarjan ensimmäisellä kierroksella voiton kuwaitilaisesta Ahmad Rabeea Muhammadista (ATP 1403) luvuin 6-2, 6-1 miesten 15.000$ ITF Futures-turnauksessa Meshrefissä, Kuwaitissa. Tämä oli heidän ensimmäinen kohtaamisensa.
Toisella kierroksella Henri kohtaa kuwaitilaispelaajan, Mohammed Ghareebin (ATP 565), joka on turnauksessa sijoitettu kuudenneksi. Nelinpelissä neljänneksi sijoitetut Henri ja Saksan Sebastian Rieschick voittivat Kuwaitin al Ghareebin ja Tunisian Malek Jazirin 6-2, 6-2. Puolivälierissä he kohtaavat intialaiset Divij Sharanin ja Vishnu Vardhanin, aivan kuten edellisviikonakin Meshrefin ensimmäisessä kisassa. Tuolloin intialaiset kukistuivat 6-2, 7-5.
Kontisen kumpikin ottelu on keskiviikkona.

15.000$ ITF Futures-turnaus
25.-31.5. Meshref, Kuwait

Kaksinpeli
1.kierrosta: Henri Kontinen (2.) – Ali al Ghareeb Kuwait (villi kortti) 62 61
Nelinpeli
1.kierrosta: Kontinen/Sebastian Rieschich Saksa (4.) – Ali al Ghareeb Kuwait/Malek Jaziri Tunisia 62 62

Seuraava uutinen: Manner jatkaa Värnamossa… →