H.Kontinen Stockholm Openin pääsarjaan

19.10.2009  |  18:40

Italian Crognola kukistui kolmessa erässä

Henri Kontinen kohtasi Italian Marco Crugnolan Stockholm Openin kaksinpelin karsintojen kolmannella kierroksella maanantaina. Ottelun panoksena oli paikka pääsarjassa.
Ensimmäisessä erässä ei nähty yhtään syötönmurtoa ja edetttiin 6-6:een ja tie-breakiin, jossa Kontinen oli elementissään. Hän vei sen luvuin 7-2.
Toisen erän toisessa pelissä Crugnola mursi Kontisen syötön. Heti seuraavassa pelissä Kontisella oli mahdollisuus vastamurtoon, Crognola oli sitä tappiolla 15/40, mutta onnistui kuitenkin pitämään syöttönsä ja meni 3-0 johtoon. Kontisella oli pari etupalloa myös italialaisen seuraavassa syöttövuorossa, mutta nekin tämä selvitti ja meni 4-1 johtoon. Tämän lähemmäksi Crognola ei Kontista omissa syöttövuoroissaan toisessa erässä enää päästänyt, vaan piti ne vakuuttavasti vieden erän 6-3. Ottelua oli pelattu tuntia ja 27 minuuttia.
Kolmannen erän kuudennessa pelissä Kontisella oli kaksi murtopalloa, joista toisessa onnistui ja meni 4-2 johtoon. Seuraavaa syöttövuoroaan Kontinen johti 30/0, mutta menetti neljä pistettä peräkkäin ja Crognola sai vastamurron. Kontisen onnistunut syötönmurto nähtiin erän viimeisessä pelissä. Hän vei reän luvuin 7-5.
Ottelu kesti kaksi tuntia ja 13 minuuttia. Kontinen nähdään Stockholm Openin kaksinpelin pääsarjassa. Kolme muuta pääsarjaan päässyttä ovat Saksan Michael Berrer, Ranskan Arnaud Clement ja Tanskan Frederik Nielsen.

Stockholm Open
600.000€ ATP-turnaus

19.-25.10.2009 Tukholma
Kaksinpelin karsinta
3.kierrosta (voittajat pääsarjaan): Henri Kontinen – Marco Crognola Italia 76(2) 36 75

Seuraava uutinen: Suomalainen jatkoon Pretoriassa… →