H.Kontinen puolivälieriin Wimbledonissa

2.7.2008  |  21:25

Kiinan Zhang Ze kukistui kolmessa erässä

Henri Kontinen (ITF 20) on edennyt Wimbledonin poikien kaksinpelissä puolivälieriin voittamalla keskiviikkoiltana Kiinan Zhang Zen luvuin 6-2, 3-6, 8-6.
Kontinen johti kolmatta erää jo 5-2, jossa hänellä oli jo ensimmäisen ottelupallokin. Seuraavassa pelissä hänellä oli kaksi ottelupalloa 40/30 ja etupallossa, mutta nekään eivät vielä tuoneet tulosta. Erässä edettiin 6-6:een, mutta koska se oli ratkaiseva erä, se pelattiin pitkänä. Kontinen piti oman syöttönsä menettäen vain yhden pisteen ja sai murtomahdollisuuden seuraavassa Zhangin syötössä 30/40 -tilanteessa. Neljäs otttelupallo toi tulosta ja vei Kontisen jatkoon. Ottelun ensimmäinen erä kesti 27 min, toinen 36 min ja kolmas 52 minuuttia.

Puolivälierissä Henri Kontinen kohtaa Australian Dane Propoggian (ITF 66). Tämä on poikien ensimmäinen kohtaaminen. Karsinnoista pääsarjaan edennyt Progoggia mainitsee suosikkialustakseen nurmikentät. Hän on voittanut Wimbledonin pääsarjssa Slovenian Borut Pucin, Bosnia ja Hertsegovinan Mirza Basicin sekä britti Daniel Evansin.

Jaa:

Seuraava uutinen: Rodriguez voitti T.Niemisen… →