H.Kontinen neljänteen turnausvoittoonsa Danderydissä

19.9.2010  |  07:54

Ykköseksi sijoitettu Henri Kontinen (ATP 271) myös päätti miesten 15.000$ ITF Futures-turnauksen voittoon Danderydissä, Ruotsissa kukistamalla loppuottelussa kakkossijoitettu Timo Niemisen (ATP 314) luvuin 6-3, 6-4.
Timo Nieminen puolusti turnausvoittoa viime vuodelta. Tämä kisa pelattiin silloin Lidköpingissä, jossa Ruotsi pelaa tänä viikonloppuna Davis Cupin maailmanlohkon karsintaa Italiaa vastaan. .
Ammattilaistasolla Henri ja Timo kohtasivat neljännen kerran. Viime vuonna Henri voitti Timon Braunschweigin Challengerin karsinoissa, Vilnan ITF Futures-turnauksen loppuottelussa ja Leimenin ITF Futures-turnauksen puolivälierissä.
Kontiselle turnausvoitto oli hänen uransa neljäs. Ensimmäisen hän otti Vilnassa viime elokuussa, toisen lokakuussa Cardiffissa, Britanniassa ja kolmannen tämän vuoden helmikuussa Sarajevossa, Bosnia ja Hertsegovinassa.
Alkavalla viikolla Falunissa, Ruotsissa pelataan toinen miesten 15.000$ ITF Futures-turnaus, jossa ovat mukana Henri ja Micke Kontinen, Timo Nieminen ja Juho Paukku, kaikki pääsarjassa.

Miesten 15.000$ ITF Futures-turnaus
11.-18.9.2010 Danderyd, Ruotsi

Kaksinpeli
Loppuottelu: Henri Kontinen (1.) – Timo Nieminen (2.) 63 63

 

Henri Kontinen

Jaa:

Seuraava uutinen: J.Nieminen Metzissä… →