H.Kontinen nelinpelin loppuotteluun Kuwaitissa

23.5.2009  |  09:45

Ykkössijoitettu pari kukistui ottelutie-breakissa

Kolmanneksi sjoitetut Henri Kontinen ja Saksan Sebastian Rieschick menivät nelinpelin loppuotteluun Meshrefissä, Kuwaitissa 15.000$ ITF Futures-turnauksessa perjantaina.
Kontinen ja Rieschick voittivat välierissä ykkössijoitetut Tsekin Jiri Krkoskan ja Ranskan Pierrick Ysernin. Ratkaisu tuli ottelutie-breakissa, jonka Kontinen ja Rieschich voittivat 10-5.
Loppuottelussa he kohtaavat sijoittamattomat intialaiset Vivek Shokeen ja Navdeep Singhin.

Kuudes loppuottelu

Henri Kontinen on tätä ennen ollut viidessä ammattilaisturnauksen loppuottelussa. IPP Open ATP Challenger-turnauksen loppuottelussa vuonna 2007 Henrin parina oli Harri Heliövaara, jonka kanssa hän voitti puolivuotta myöhemmin, huhtikuussa 2008, ITF Futures-turnauksen nelinpelin Exmouthissa, Britanniassa. Viime elokuussa Henri ja Harri hävisivät Tampere Open ATP Challenger-turnauksen loppuottelun.
Viime syyskuussa, juuri ennen pitkää rannevammasta aiheutunutta pelitaukoa, Henri voitti Timo Nieminen parinaan Falunissa, Ruotsissa ITF Futures-turnuksen nelinpelin.
Tältä vuodelta Henrillä on jo yksi ITF Futures-turnauksen nelinpelin voitto, maaliskuulta Tiptonissa, jossa hänen parinaan oli britti Daniel Evans.

15.000$ ITF Futures-turnaus
16.-24.5. Meshref, Kuwait

Nelinpeli
Välieriä: Henri Kontinen/Sebastian Rieschick Saksa (3.) – Jiri Krkoska Tsekki/Pierrick Ysern Ranska (1.) 64 57 [10-5]

Jaa:

Seuraava uutinen: Juniorien PM-nelimaaottelu alkoi… →