H.Kontinen ja T.Nieminen voittivat nelinpelin Gausdalissa

21.6.2009  |  23:00

Parin toinen nelinpelin turnausvoitto

Kakkoseksi sijoitettu suomalaispari Henri Kontinen/Timo Nieminen voitti nelinpelin Gausdalissa, Norjassa miesten 15.000 ITF Futures-turnauksessa. Henri ja Timo voittivat loppuottelussa ykkössijoitetun parin Ranskan Fabrice Martin ja USA:n Michael McClune luvuin 6-3, 6-3.
19-vuotias McClune voitti kaksinpelin loppuottelussa Norjan Stian Borettiin 6-3, 7-6(4).

Tämä oli Henri Kontisen ja Timo Niemisen toinen ITF Futures-turnauksen nelinpelin turnausvoitto parina, ensimmäinen tuli viime vuoden syyskuussa Falunissa.
Kontiselle tämä on jo neljäs ITF Futures-turnauksen nelinpeliluokan voitto tänä vuonna. Ensimmäinen tuli maaliskuussa Tiptonissa britti Daniel Evansin kanssa, toinen ja kolmas peräkkäisinä viikoina toukokuussa Kuwaitissa parina Saksan Sebastian Rieschick. Kaikkiaan Kontinen on voittanut ITF Futures-turnauksen nelinpelin nyt kuusi kertaa.
Timo Niemiselle tämä oli hänen neljäs nelinpelin turnausvoittonsa, aiemmat ovat vuodelta 2007 Espinhosta, Portugalista, jossa parina oli Australian Andrew Coelho sekä viime vuodelta Kuressaarelta, Virosta parina Harri Heliövaara ja aiemmin mainittu Falunin turnausvoitto Henri Kontisen kanssa.

Jaa:

Seuraava uutinen: Huurinainen ja Kailaheimo… →