H. Kontinen ja J.Nieminen kaksinpelivoittoihin Jerseyssa

12.11.2009  |  16:30

Miehet perjantaina vastakkain

Vain tunnin ja viisi minuuttia tarvitsi karsinnoista 42.500€ ATP Challenger-turnauksen pääsarjaan noussut Henri Kontinen (ATP 409) voittaakseen toisella kierroksella viidenneksi sijoitetun Sveitsin Stephane Bohlin (ATP 194) luvuin 7-6(2), 6-1.
Ensimmäisessä erässä ei nähty syötönmurtoja, mutta tie-breakissa Kontinen meni minibreikeillä 2-1 ja 5-1 johtoihin viedän sen lopulta 7-2. Kontinen mursi Bohlin syötön heti toisen erän alussa mennen 2-1 johtoon. Bohlilla oli murtopallo seuraavassa pelissä Kontisen syötössä, mutta tämä kesti ja vei toisen erän vakuuttavasti 6-1. Erän kolmessa viimeisessä pelissä Kontinen ei menettänyt pistettäkään sveitsiläiselle.
Tämän jälkeen Kontisen saattoi jäädä odottamaan, kuinka käy Jarkko Niemisen (ATP 109) ja britti Daniel Evansin ottelussa. Sen voittaja olisi Kontisen perjantainen vastustaja. Neljänneksi sijoitetulta Niemiseltä meni kolme minuuttia kauemmin, tunti ja kahdeksan minuuttia voittaa 19-vuotias, Paul Annaconen valmentama britti Daniel Evans (ATP 291) luvuin 6-4, 6-2.
Ennen pelaamistaan vastakkain Kontinen ja Nieminen asettuvat torstai-iltana samalle puolelle verkkoa. Nelinpelin puolivälierissä he kohtaavat brittipari Neil Pauffleyn ja Alexander Wardin.

42.500€ ATP Challenger
9.-15.11. Jersey, Britannia

2.kierrosta: Henri Kontinen (karsija) – Stephen Bohli Sveitsi (5.) 76(2) 61, Jarkko Nieminen (4.) – Daniel Evans Britannia 64 62

Seuraava uutinen: M.Kontinen puolivälieriin Boca… →