Grani-Tennis miesten liigan puhtaan pelin joukkue kolmen kierroksen jälkeen

28.10.2012  |  09:19

Sarjanousija Grani-Tennis tekee selvää jälkeä miesten SM-liigassa. Lauantaina 27.10. pelatun kolmannen kierroksen jälkeen se johtaa puhtaalla pelillä liigaa kuudella pisteellä eikä se ole hävinnyt yhtään yksittäistä ottelua. Kolmannella kierroksella joukkueen iskuvoiman sai Freedom Fun Arenalla kokea Valko-Pallo.
Sarjakakkosena on toinen sarjanousija, HVS-Tennis, joka lauantaina menetti pisteen Tampereen Tennisseuralle, kun joukkueet pelasivat Talissa tasan 2-2. HVS:n voitot ottivat kakkospelaaja Ristomatti Lanne ja kolmonen, Herkko Pöllänen. TaTS:lle voitot toi ykkösten ottelussa Lauri Kiiski ja nelinpelissä Kiiski ja Leevi Leivo.
HVS on siis liigassa kakkostilalla viidellä pisteellä ja TaTS heti perässä neljällä pisteellä.
Viimevuotista hopeaa puolustava Jyväskylän Tennisseura on neljäntenä kolmella pisteellä. Lauantaina joukkue voitti kotikentällä Smashin 4-0 vain erän menettäen kakkosten kaksinpelissä.
Viimevuotinen miesten liigan perussarjan voittaja HLK ja liigamestari TCT tasasivat pisteet Meilahden liikuntakeskuksessa. Viikko sitten Davis Cup -otteluss Suomi – Tanska loistanut Juho Paukku voitti ykkösten ottelussa Niklas Buchtin kolmessa erässä. Toisen voiton tapiolalaisille toi Konsta Finnilä kolmosten ottelussa. HLK:lle voitot toivat Antti Tuomi kakkosten ottelussa ja nelinpelissä parinaan Bucht.
TCT on liigassa viides, HLK kuudes. Seitsemäntenä olevalla Valko-Pallolla on piste ja perää pitää vielä pistettä oleva Smash.