Grani Tennis hakee valmentajia ja ohjaajaa

12.6.2009  |  00:00

Grani Tennis r.y. Kauniaisissa hakee uuteen mailapelihalliin
TENNISVALMENTAJIA/LIIKUNNANOHJAAJAN

Grani Tennis r.y on 1974 perustettu tennisseura. Vireälle, noin 500 jäsenen seuralle luovutettiin Nuori Suomen sinetti laadukkaasta nuorisotyöstä toukokuussa 2009. Seura rakentaa uutta mailapelihallia, joka valmistuu elokuussa 2009. Hallin myötä toimintamme laajenee, jonka vuoksi haemme valmennustiimiimme lisää innostuneita osaajia. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn innokkaiden junioreiden ja aikuisten parissa, kannustavassa työilmapiirissä.

TENNISVALMENTAJIA
– tennisvalmennusta keskimäärin 25 tuntia viikossa

TENNISOHJAAJIA
– Harjoitusryhmien valmennusta sopimuksen mukaan
– Viikonloppukurssien valmennusta sopimuksen mukaan
– Kesä- ja talvileirit

LIIKUNNANOHJAAJA
– Iltapäiväkerhon vetäminen
– Seuratapahtumien organisointi.

Edellytämme hakijoilta riittäviä tennistaitojen hallitsemista, liikunnallisuutta, sosiaalisutta, avoimuutta ja kokemusta valmennus-/ohjaustoiminnasta sekä vastaavaa koulutusta. Katsomme eduksi suomen lisäksi ruotsin ja englannin kielten taidot sekä perustaidot tietojenkäsittelyohjelmista.

Grani Tenniksen visio: GT toimii jäsentensä hyväksi, innostavasti ja paikallisesti. GT:n tehtävänä on luoda jäsenilleen ympäristö tenniksessä kehittymiseen ja siitä nauttimiseen. GT:n tavoitteena on olla Suomen laadukkain tennisseura.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen 30.6.2009 mennessä osoitteeseen: janne.viitala@kauniaistenurheilupuisto.fi
Lisätietoja: GT:n valmennustoimikunnan pj Janne Viitala puh.050-594 2006

Jaa:

Seuraava uutinen: Variston Tennis hakee… →