Grani Tennis hakee valmentajan äitiysloman sijaista

11.12.2014  |  08:30

 

Kauniaisissa on pitkät perinteet tenniksen peluuseen.Perheet huolehtivat, että jälkikasvu oppii vähintään tenniksen perustaidot.Tätä tarkoitusta varten Grani Tennis perustettiin 40 vuotta sitten. Seurassa onjäseniä tällä hetkellä noin 700. Seura omistaa uuden liikuntahallin FREEDOMFUND arenan, jossa on kolme tennis-, viisi sulkapallo- ja kaksi squashkenttää.Lisäksi hallilla toimii monipuolinen liikunta- ja tanssikeskus, MOVE WellnessCenter. Hallista on muodostunut koko perheen monipuolinen liikuntapaikka.

 

Meillä avautuu tennisvalmentajanäitiysloman sijaisuus maaliskuun alusta 2015.

 

Hakijan tärkein tehtävä on ottaa vastuu GT Tennis- jamailapelikoulusta;  sen suunnittelusta,toiminnan toteutuksesta ja viestinnästä. GT Tennis- ja  mailapelikoulu toimiitällä hetkellä hyvin. Ryhmä on täynnä, mukana on 24 lasta. Kehitämme toimintaajatkuvasti yhdessä Kauniaisten kaupungin kanssa. Toiminnassa on mukana mukavialapsia ja mukavia perheitä, joihin pääsee tuntien ja tiiviin yhteydenpidontiimoilta hyvin tutustumaan.  Tehtäviinkuuluu myös muita junioritunteja.

Hakijan taitojen mukaan toivomme hänen osallistuvan myösseuran viestintään. Toivomme hänen ottavan vastuun jäseninfosta (materiaalinkerääminen + taitto), joka ilmestyy noin kuusi kertaa vuodessa. Toivomme hänenmyös päivittävän seuran kotisivuja ja muita sähköisiä viestintäkanavia.

Haluamme tehtävään liikunnallisen, energisen ja reippaanhenkilön. Edellytämme riittäviä lajitaitoja sekä arvostamme erityisestierinomaisia vuorovaikutustaitoja. Meille on tärkeää, että valittava henkilö onaidosti kiinnostunut lapsista ja heidän kehittymisestään.

Tarjoamme mukavan työn mukavien asiakkaiden parissaviihtyisässä ympäristössä. Pienessä työyhteisössä työ on itsenäistä ja meilläon hyvät mahdollisuudet kehittää omaa työtään sekä osallistua koko seurankehittämiseen. Haluamme luoda jäsenillemme liikuntaan ja tennikseen viihtyisänja yhteisöllisen ympäristön.

Lisätietoa ja hakemukset 15.12.2014 mennessä GraniTenniksen toiminnanjohtaja Kirsi Lassooy, 0400-783249 ja kirsi.lassooy@granitennis.fi.

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Niklas-Salminen kohtaa poikien… →