Grani Tennis hakee päätoimista juniorivalmentajaa

14.3.2014  |  07:02

Grani Tennis hakee
PÄÄTOIMISTA JUNIORIVALMENTAJAA

Grani Tennis r.y. on kauniaislainen tennisseura, joka on perustettu vuonna 1974. Seurassa on tällä hetkellä noin 700 jäsentä. Seura omistaa vuonna 2009 valmistuneen viihtyisän tennishallin, Freedom Fund Arenan, jossa on kolme tennis-, viisi sulkapallo- ja kaksi squashkenttää.  Hallissa toimii myös monipuolinen liikuntakeskus Move Wellness Center. Ulkokaudella seuralla on käytössä Kauniaisten kolme hiekkanurmikenttää.

Grani Tennis haluaa toimia jäsenten parhaaksi, innostavasti ja paikallisesti. Haluamme erottua päivittäisellä toiminnan laadulla ja ainutlaatuisella, sympaattisella ilmapiirillä. 

Haemme motivoituneeseen tiimiimme päätoimista juniorivalmentajaa. Yksi tehtäväalue on vastata suositusta GT Tennis- ja Mailapelikoulusta. Muut valmennus- ja työtehtävät voidaan räätälöidä oman ammattitaidon mukaan. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
Toivomme hakijalta innostunutta otetta valmennukseen, nuoriin ihmisiin ja ideoita toiminnan kehittämiseen kuin myös taitoa ja tahtoa toteuttaa ne. Edellytämme valmentajalta myös yhteistyökykyä pelaajien, vanhempien ja työkavereiden kanssa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 31.3.2014 mennessä osoitteeseen kirsi.lassooy@granitennis.fi.  Lisätietoa puhelimitse Kirsi Lassooy 0400-783249.

 

Jaa:

Seuraava uutinen: TaTS – PVS… →