Garcia-Lopez kukisti Jarkon Bangkokin finaalissa

3.10.2010  |  17:57

 

Jarkko Niemisen (ATP 60) hienosti sujunut viikko Thailand Openissa, ATP250-turnauksessa ei saanut sitä viimeistä silausta, vaan Jarkko joutui tunnustamaan Espanjan Guillermo Garcia-Lopezin (ATP 53) paremmakseen loppuottelussa luvuin 6-4, 3-6, 6-4.
Kumpikin tavoitteli uransta toista ATP-turnausvoittoa.
Garcia-Lopez kiitteli ottelun jälkeen Jarkkoa:
-Hän pelasi uskomattoman hienon turnauksen, sanoi Garcia-Lopez. – Erälukemat kertovat, miten tiukka ja tasainen ottelu oli. Jarkolla oli useita breikkimahdollisuuksia ensimmäisessä erässä, mutta hän ei niissä onnistunut. Itse taas onnistuin siinä ainoassa, joka minulla oli. Pelasin kolmannessa erässä hyvin.
-Minulla oli hieno viikko, totesi myös Jarkko. – Minulla oli mahdollisuuteni ensimmäisessä erässä ja kolmannessa hän nosti pelinsä tasoa. Annoin kaikkeni, mutta se ei tänään riittänyt.
Jarkko sai loppuottelupaikastaan 150 ATP-pistettä – häneltä putoaa 20 pistettä maanantaina – ja 52.500 dollaria palkintorahaa. Hänen rankingsijoitetuksensa nousee sijojen 45-47 tienoille.
Alkavalla Jarkko kisaa jo Tokiossa ATP500-turnauksessa. Arpa heitti hänen avausvastustajakseen kisan kolmanneksi sijoitetun Ranskan Jo-Wilfried Tsongan. Nelinpelissä Jarkko ja Saksan Michael Kohlmann kohtaavat villin kortin saaneen japanilaisparin, Kei Nishikorin ja Go Soedan.

 

 

Jarkko Nieminen

Jaa:

Seuraava uutinen: J.Nieminen nousi ATP-rankingissa… →