Finnish Tour-osakilpailu pelattiin juhannuksena Vuokatissa

25.6.2012  |  12:05

GVLK:n Ismo Rönkkö voitti juhannuksena pelatun Finnish Tour-osakilpailu Vuokatin urheiluopistolla. Toiseksi tuli HVS:n Sami Huurinainen. Turnauksessa kolmanneksi sijoitettu Rönkkö kaatoi toiseksi sijoitetun Huurinaisen finaalissa lukemin 6-1, 7-6(4).
Matkalla finaalin Rönkkö pudotti KTS:n Jari Mykkäsen, RoVS:n Jari-Pekka Sallisen ja KTS:n Juuso Laitisen. Rönkkö ei hävinnyt turnauksessa erääkään.
Naisten sarjassa voiton vei turnauksen ykkössijoitettu, HVS:n Nanette Nylund. Finaalissa Nylund kukisti toiseksi sijoitetun TaTS:n Julia Rissasen luvuin 6-1, 6-4.

Turnaus oli miehillä vuoden neljäs ja naisilla kolmas Finnish Tour-osakilpailu. Miehissä vuoden ensimmäisen Finnish Tour -osakilpailun voitti HVS:n Ristomatti Lanne, toisen TCT:n Juho Paukku ja kolmannen GVLK:n Max Wennäkoski. Naisten aiemmat voitot menivät TaTS:n Johanna Hyödylle sekä Smash-tenniksen Mia Nicole Eklundille. Seuraava Finnish Tour-osakilpailu on jo tällä viikolla pelattavat yleisten sarjojen SM-kilpailut.