Finnish Tennis Tourin kokonaisvoitoista kisataan Talissa

20.10.2005  |  10:00

Vuoden viimeinen osakilpailu pelataan Helsingissä viikonvaihteessa

Tenniksen Finnish Tennis Tour-kilpailusarjan viimeiset osakilpailut pelataan viikonvaihteessa HVS:n järjestämänä Talin tenniskeskuksessa Helsingissä. Miesten kisaan ilmoittautui 41 pelaajaa, naisten luokkaan 14 pelaajaa.
Miesten Finnish Tennis Tourin johdossa on seitsemän osakilpailun jälkeen 30 pisteellä TaTS:n Martin Rämmal ja hänestä kahden pisteen päässä tasapisteissä ovat TaTS:n Lauri Kiiski ja HVS:n Tapio Nurminen. Rämmal ja kakkoseksi sijoitettu Kiiski ovat kisassa mukana, eri puolilla kaaviota, Nurminen sen sijaan on samaan aikaan kansainvälisessä valmennusseminaarissa Turkissa. Pisteissä neljäntenä 20 pisteellä on kisassa neljänneksi sijoitettu HVS:n Juho Paukku.
HVS:n kisan ykkössijoitettu on polvioperaatiosta toipunut TaTS:n Tuomas Ketola ja kolmanneksi sijoitettu Smashin Timo Nieminen.
Naisten Finnish Tennis Tourin pistejohdossa on HLK:n Michaela Björnström 26 pisteellään, HVS:n Essi Laine on vain kahden pisteen päässä ja kolmantena Smashin Piia Suomalainen 20 pisteellään, joiden kesken kokonaiskilpailun voitto ratkaistaan. Talissa, viidennessä osakilpailussa Suomalainen on ykkössijoitettu, samalla puolella kaaviota on myös Björnström. Laine on alakaaviossa, jossa kakkossijoitettuna on ammattilaiskisojakin kiertävä Viron Anett Kaasik (WTA-ranking 760).
Miesten ottelut käynnistyvät Talissa perjantaina 21.10. klo 15, naisten ottelut lauantaina 22.10. klo 12.30. Molempien luokkien välierät pelataan sunnuntaina 23.10. klo 9.30 ja loppuottelut klo 12.
(RN)

Jaa:

Seuraava uutinen: Tuohimaa nelinpelin finaaliin… →