Finnish Junior Tennis Tourilla jaossa myös Suomen mestaruudet

6.10.2016  |  12:57

Vuoden neljäs Finnish Junior Tennis Tour ja samalla alle 21-vuotiaiden sisäkenttien SM-kilpailut pelataan 7.-9. lokakuuta Talissa. Osanottajamäärä on huikea: pojissa on mukana 48 pelaajaa ja tytöissä 26. 

– Mukana on laaja skaala pelaajia, jotka ottavat toisistaan mittaa myös kansainvälisillä kilpakentillä. Varsinkin tytöissä viikonloppu antaa hyvän kenraaliharjoituksen 15. lokakuuta alkavaan Tennisliigaan, jossa suurin osa pelaajista on mukana, STL:n kilpailupäällikkö Raisa Törnroos-Heinonen sanoo.

– Tästä kisasta on hyvä jatkumo myös ensi vuoden uusittuun Finnish Touriin, jonka palkintorahat kasvavat merkittävästi. Sen ansiosta saamme toivottavasti mukaan ulkomaisia ATP- ja WTA-tason pelaajia.

Suomen mestaruuksien lisäksi viikonloppuna ratkeaa, ketkä voittavat Finnish Junior Tennis Tourin 2016 -kokonaiskilpailun. Pojissa johdossa on Smashin Mika Kosonen (20 pistettä). Tytöissä TaTS:in Mariella Minetti ja Milka-Emilia Pasanen pitävät johtopaikkaa tasapistein (16 pistettä).

Finnish Junior Tennis Tour 4 ja SM-kilpailut (kaaviot ja tulokset): https://www.tennisassa.fi/direct.aspx?area=kj&oper=kilp&id=2304 

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Tykkimäki Mini- ja… →