Finnish Junior Tennis Tour rantautuu viikonloppuna Kotkaan

15.4.2016  |  11:56

 

Kotkan Tennishalli toimii näyttämönä Finnish Junior Tennis Tourille tänä viikonloppuna 15.-17.4. Smash Kotkan järjestämässä turnauksessa pelaavat alle 21-vuotiaat tytöt ja pojat. Pelimuotoina on mukana sekä kaksin- että nelinpeli.

Kilpailunjohtaja Pasi Ahti oli hyvillä mielin ennen turnauksen alkua.

– Järjestelyt ovat sujuneet meiltä tuttuun tyyliin, eli erittäin hienosti. Mitään ongelmia ei ole ollut ja kaikki on valmiina itse turnausta varten. Ilmoittautumiset ovat päättyneet ja mukanaolijoiden kova taso jopa hieman yllätti positiivisesti. Mukana on monia todella kovia nimiä.

Poikien puolella osallistujia on hienosti 19, joista neljä pelaajaa on sijoitettu.  Ensimmäiseisenä TVS-Tenniksen Leevi Säätelä ja toisena Smash-Tenniksen Mika Kosonen. Tyttöjen puolella pelaajia on 14, ja sijoitettuja on myös neljä. Ensimmäiseksi sijoitettuna on HVS-Tenniksen Lila Humaloja ja toiseksi TaTS:n Mariella Minetti.

Finaalit pelataan sunnuntaina ja ainakin näihin otteluihin pyritään järjestämään suora nettilähetys.

Paikan päälle tulemista miettivälle yleisölle Ahdilla oli selkeät terveiset.

  Kannattaa ehdottomasti tulla. Luvassa on hienoa kansallisen tason tennistä. Kovatasoisista pelaajistamme monella on mahdollisuudet olla Suomen seuraava Jarkko Nieminen tai Emma Laine. 

Painamalla tästä pääset kilpailun sivuille.

Jaa:

Seuraava uutinen: Fed Cup: Suomi… →