Fed Cup-joukkue nimetty

14.4.2005  |  14:35

Laineet, Nieminen ja Suomalainen Turkkiin

Suomen naisten maajoukkue, Lindström Fed Cup, pelaa 25.4.-30.4. Antalyassa, Turkissa Euro/Afrikan II ryhmässä. Pelipaikka on Club Ali Bey Manavgat ja sen massakentät.
Suomen joukkueeseen nimettiin sisäkenttien SM-kisojen jälkeen Emma ja Essi Laine sekä Piia Suomalainen ja Maarit Nieminen. Joukkueen kapteenina on Jukka Tanninen.
Ryhmän kaikki ottelut pelataan siis keskitetysti viikon aikana.
Mukana on kaikkiaan kahdeksan maata, Suomen lisäksi Georgia, Irlanti, Latvia, Liettua, Norja, Romania ja Tunisia. Joukkueet arvotaan kahteen neljän maan lohkoon, joissa kaikki pelaavat kaikkia vastaan. Alkulohkon ottelut pelataan peräkkäisinä päivinä 27.-29.4., vapunaattona 30.4. lohkojen ykköset kohtaavat toisen lohkon kakkoset ja otteluiden voittajat pelaavat vuonna 2006 Euro/Afrikan I ryhmässä. Lohkojen kolmoset kohtaavat toisen lohkon neloset – otteluiden häviäjät pelaavat vuonna 2006 Euro/Afrikan III ryhmässä.
Ottelut alkavat päivittäin klo 10. Kussakin maaottelussa pelataan kaksi kaksinpeliä ja yksi nelinpeli.
Saman aikaan ja samassa paikassa pelataan Fed Cupin Euro/Afrikan III ryhmän ottelut. Ryhmässä on 14 maata Algeria, Bosnia-Herzegovina, Botswana, Egypti, Islanti, Kenia, Kypros, Malta, Moldova, Monaco, Namibia, Portugali, Turkki ja Zimbabwe.

Jaa:

Seuraava uutinen: Laine puolivälieriin Biarritzissa… →