Fagerström/Kailaheimo nelinpelin voittoon

9.6.2005  |  16:00

Fagerström kaksinpelin finaaliin Oslossa

Maria Fagerström ja Stina Kailaheimo ottelivat tänään Oslossa 16-vuotiaiden Tennis Europen Tourin turnauksessa kaksinpelien välierissä. Stina kohtasi kisan ykkössijoitetun, Norjan Karoline Steiron, joka otti voiton luvuin 6-0, 6-3. Loppuottelussa Steiro kohtaa Marian, joka pudotti välierissä kakkoseksi sijoitetun Ruotsin Sandra Petterssonin 7-5, 6-1.
Fagerström ja Kailaheimo pelasivat kaksinpelien jälkeen nelinpelin finaalin, jossa kohtasivat Jaana Karlssonin ja tämän unkarilaisparin Reka Rohongin. Sata-Tenniksen kaksikko Fagerström/Kailaheimo otti turnausvoiton luvuin 6-2, 6-3.
Fagerströmillä on näin mahdollisuus tuplavoittoon jo toisena perättäisenä viikkona. Viime viikolla hän voitti 14-vuotiaiden Tennis Europe Tourin turnauksessa Sandefjordissa, Norjassa.