Fagerström-Verho Kaleva Openin finaalissa

14.9.2006  |  09:50

Tennis Europe Junior Tourin kisassa Oulussa suomalaismenestystä

Suomalaisjuniorit ovat menestyneet mainiosti Tennis Europen 14- ja 16-vuotiaiden Junior Tour-turnauksessa Kaleva Openissa Oulussa. 
14-vuotiaiden kaksinpelissä saadaan poikien finaalin varmasti suomalainen, sillä yläkaavion välierissä kohtaavat TaTS:n Mikko Rajamäki ja KTS:n Juuso Laitinen. Molemmat pudottivat puolivälierissä torstaina suoraan kahdessa erässä sijoitetut pelaajat, Juuso Saksan Nick Blehmanin (5.) ja Mikko Norjan Mikkel Jöraanstadin (4.). Tyttöjen kaksinpelin puolivälierissä HyTS:n Else Virtanen (5.) hävisi Venäjän Anastasia Vovkille (1.) ja HVS:n Heini Salonen tuiman taistelun jälkeen Venäjän Jekaterina Nikitinalle (2.).
16-vuotiaiden kaksinpelissä poikien välierissä on kolme suomalaista. Yläkaaviossa Henrik Sillanpää (1.) kohtaa HyTS:n Henri Laaksosen (4.), alakaaviossa KarTen Anssi Raasiolla (7.) on virolainen vastus, Jakov Tsirkin (2.). Tyttöjen kaksinpelin luokkavoiton ratkaisevat Satan Maria Fagerström (3.) ja Smashin Katja Verho.
Nelinpeleissä pojat 16v-luokassa ollaan jo finaalivaiheessa. Voitosta pelaa GVLK:n Robert Berner latvialaisparinsa Karlis Stonisin kanssa. Vastassa ovat Latvian Arvis Berzins ja Viron Erik Aunapuu. Tyttöjen 16v-nelinpelin finaaliin ovat tiensä selvittäneet jo Smashin Maria Sekirkina ja Katja Verho, toista välierää ei ole vielä pelattu.
(RN)

Jaa:

Seuraava uutinen: Johansson kukisti Paukun… →