Fagerström, Laaksonen ja Rajamäki Kaleva Openin voittajia

15.9.2006  |  00:00

Fagerström ja Rajamäki myös nelinpelin voittoihin

Tennis Europen 14- ja 16-vuotiaiden Junior Tourin turnaus, Kaleva Open, päättyi perjantaina Oulussa iloisissa suomalaismerkeissä.
16-vuotiaiden kaksinpeleissä suomalaispelaaja nousi voittajaksi. Tyttöjen finaalissa Satan Maria Fagerström kukisti Smashin Katja Verhon luvuin 6-3, 6-2. Nelinpelissä satalaiset Fagerström ja Stina Kailaheimo voittivat Smashin Maria Sekirkinan ja Katja Verhon 6-0, 6-1.
Poikien kaksinpelissä HyTS:n Henri Laaksonen kohtasi ensin kolme suomalaispelaaja, GVLK:n Robert Bernerin, KTS:n Juuso Ojasen ja TaTS:n Henrik Sillanpään ja sai vasta finaalissa vastaansa ulkomaisen pelaajan, kakkossijoitetun Viron Jakov Tsirkinin, jonka voitti 6-4, 6-3. Tässä luokassa välierissä erissä oli hienosti kolme suomalaista, Henrin ja Henrikin lisäksi myös KarTen Anssi Raasio.
16-vuotiaiden poikien nelinpelin voiton vei Latvian Arvis Berzinsille ja Viron Erik Aunapuulle. He kukistivat loppuottelussa Robert Bernerin ja Latvian Karlis Stonisin.
TaTS:n Mikko Rajamäki kukisti pojat 14v-kaksinpelissä välierissä myös mainion kisan pelanneen KTS:n Juuso Laitisen, joka pudotti kisasta sekä ykköseksi että vitoseksi sijoitetut pelaajat. Perjantaisessa finaalissa Mikko kohtasi kakkoseksi sijoitetun Saksan Albert Wagnerin luvuin 3-6, 6-4, 6-0. Mikostakin tuli tuplavoittaja, sillä seurakaverinsa Leevi Leivon kanssa he voittivat nelinpelin finaalissa ykkössijoitetut Venäjän Nikita Lisovin ja Sergei Romanvin 7-6(1), 6-1.
Kaleva Openissa tytöt 14v-kaksinpelin voitosta pelasivat venäläiset Anastasia Vovk (1.) ja Daria Mironova (7.) .Vovkilla on jo nelinpelin voitto taskussaan, parina oli Jekaterina Nikitina. Kaksinpelissä Mironova oli kuitenkin parempi luvuin 6-3, 6-2.
Kaleva Openin järjesti OVS-Tennis.
Ensi viikolla pelataan toinen Tennis Europen Junior Tour-turnaus, Volvo Open Talissa, Helsingissä. Kisan järjestelyistä vastaa HLK.

Seuraava uutinen: Bucht pääsarjaan Göteborgissa… →