Fagerström, Kiuru ja Sillanpää välieriin

20.2.2008  |  14:50

Juniorien ITF-pistekisa Oulu Eden Open

Ykkössijoitettu Jesse Kiuru ja Tuomas Manner kohtasivat keskiviikkona Nallisportissa Oulussa juniorien 4.kategorian ITF-pistekilpailun poikien kaksinpelin puolivälierissä.
ITF-pistetilastossa sijalla 147 oleva Kiuru otti voiton rankingsijalla 1605 olevasta Manneristä luvuin 6-2, 6-0. Välierissä Jesse kohtaa kolmanneksi sijoitetun Venäjän Sergei Strelkovin (ITF 317).
Neljänneksi sijoitettu Henrik Sillanpää (ITF 338) otti luvuin 6-2, 6-2 voiton Viron Siim Tuusista (ITF 574) ja kohtaa välierissä kakkoseksi sijoitetun Kroatian Vedran Ljubicicin. Tämä voitti puolivälierissä villillä kortilla kisaan päässeen Juuso Ojasen (ITF 1407) luvuin 6-4, 6-2.

Tyttöjen kaksinpelin puolivälierissä kahdeksanneksi sijoitettu Leia Kaukonen (ITF 681) kohtasi kakkossijoitetun Venäjän Polina Rodionovan (ITF 259). Vasta neljä ”geimiä” kisassa hävinnyt Rodiovana meni jatkoon luvuin 6-0, 6-2.
Karsinnoista pääsarjaan edennyt Ranskan Alexandra Reboul (ei ITF-rankingia) voitti neljänneksi sijoitetun Stina Kailaheimon (ITF 572) luvuin 6-2, 6-2 ja kohtaa välierissä Rodionovan. Toisessa välierässä ovat vastakkain Ruotsin Jennie Brobeck (ITF 804) ja Maria Fagerström (ITF 1126), joka esittää vallan mainioita otteita turnauksessa. Puolivälierissä Fagerström pudotti kisan kolmanneksi sijoitetun Venäjän Irina Dementyevan (ITF 460) 6-4, 6-3. (RN)