Eurosportin tarjous STL:n jäsenille

20.1.2009  |  12:00

Valitse viiden kentän otteluista mieleisin

Tennistä viideltä kentältä Australian avoimista 
Eurosport on jälleen vahvasti mukana Australian avoimissa. Ensimmäistä kertaa Eurosport Player (http://player.eurosport.com) tarjoaa mahdollisuuden valita peräti viiden kentän väliltä, mitä ottelua haluaa seurata!
Luonnollisesti myös televisiossa on tarjolla runsaasti materiaalia. Heikki ja Jari Hedman selostavat yhteensä yli 130 tuntia LIVE tennistä Eurosportilla Australian avoimista. Kanavalla näkyy kaikki kiinnostavimmat ottelut. Pääkentiltä materiaali on HD-laatua, joten Eurosport HD-kanavalla voi katsoa huipputennistä huippuformaatissa.

Eurosportin kansainväliset asiantuntijat Australian avoimissa ovat Mats Wilander ja Barbara Schett, joka tekee LIVE haastattelua heti otteluiden jälkeen. He tarjoavat myös analyyseja ja esittelyjä päivittäin käytävistä otteluista. 

Eurosport ja Eurosport 2 lähettävät kauden 2009 aikana Grand Slam-turnauksista myös Ranskan avoimet ja US Openin sekä lisäksi lukuisia ATP- ja WTA-turnauksia.  

Eurosport Player
Palvelu joka mahdollistaa Eurosportin, Eurosport 2:sen ja Eurosport News-kanavan ohjelmiston katsomisen internetissä. Tarjolla on paljon lisämateriaalia sekä useita urheilutapahtumia yksinoikeudella. Eurosport Player löytyy osoitteesta http://player.eurosport.com . Kuukauden tilaus Playeriin maksaa 4,90€ ja vuoden tilaus 39,90€.

Tarjous Tennisliiton jäsenseurojen jäsenille:
Kuukauden tilaus ESP Playeriin: 3,90 euroa
Kampanjakoodi TENNISAOM

Vuoden tilaus ESP Playeriin: 29,90 euroa
Kampanjakoodi: TENNISAOY

Tämä tarjous on voimassa 28.2. asti.

Jaa:

Seuraava uutinen: Laaksonen puolivälieriin Melbournessa… →