Etelä-Afrikka, Montenegro ja Tanska Suomen lohkossa Fed Cupissa

17.4.2012  |  16:16

  Keskiviikkona käynnistyy Gizassa, Egyptissä Fed Cupin keskitetysti pelattava Eurooppa-Afrikan II ryhmä.
Tiistaina kapteenien kokouksessa maat jaettiin kahteen lohkoon. Suomen lohkossa ovat Etelä-Afrikka, Tanska ja Montenegro, jonka Suomi kohtaa avausottelussaan keskiviikkona.
Toisessa lohkossa ovat Georgia, Latvia, Norja ja Turkki.

Montenegron joukkueesta vain Danka Kovinicilla on WTA-ranking (358), hänellä ja pelaavalla kapteenilla, Danica Krstajicilla on WTA-nelinpelirankingit – Kovinicilla 437 ja Krstajicilla 752. Piia Suomalaisen WTA-ranking on 405 ja Emma Laineen 554, Ella Leivolla ja Johanna Hyötyllä ei ole vielä WTA-rankingia. Joukkueen kapteenina on Katriina Saarinen..

Tanskan joukkueeseen on nimetty Karen Barbat (WTA 652), Malou Ejdesgaard (WTA 832), Mia Grage ja Cecile Melsted, kapteenina on Michael Mortensen.
John Laffnie de Jagerin kipparoimassa Etelä-Afrikan joukkueessa ovat Nathalie Grandin (WTA 780), Madrie Le Roux, Lynn Kiro ja Ilze Hattingh.

Lohkoissa kaikki pelaavat kaikkia vastaan ja sen jälkeen lohkojen ykköset kohtaavat toisen lohkon kakkoset ja pelaavat noususta I ryhmään. Lohkojen kolmoset kohtaavat toisen lohkon neloset ja pelaavat säilymisestä II ryhmässä.

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Herkko Pöllänen joutui… →