Etelä-Afrikka johtaa DC-ottelua 2-1

12.4.2008  |  15:00

Nelinpeli ratkesi neljässä erässä

Maailman tämän hetken viidenneksi paras nelinpelipari Jeff Coetzee/Wesley Moodie hävisi ensimmäisen erän Suomen parille Henri Kontinen ja Jarkko Nieminen 4-6, mutta voitti sitten seuraavat erät 6-1, 6-4, 6-2. Eurooppa/Afrikan II ryhmän ensimmäisen kierroksen ottelussa Talissa Helsingissä.
-Hävisimme paremmillemme, totesi Jarkko Nieminen. – Henriltä tämä oli hyvä debyytti. Olisimme voittaneet minkä tahansa II ryhmän muun parin tällä pelillä. Nyt oli vastassa Grand Slam-kisojen välieriin selvinnyt pari.
-Tässä oli nopeampi tempo kuin mihin olen tottunut, sanoi rohkeasti ja ennakkoluulottomasti pelannut 17-vuotias Kontinen. – Alussa vähän tietyti jännitti, mutta ei niin paljon, että se olisi vaikuttanut peliin.
Talin runsaslukuinen yleisö näki Etelä-Afrikan menevän maaottelussa 2-1 johtoon, mikä tietää sitä, että sekä Jarkko Niemisen että Juho Paukun on voitettava sunnuntaina omat ottelunsa.
-Voitto on pakko ottaa, totesi Nieminen huomisesta ottelustaan Etelä-Afrikan Kevin Andersonia vastaan.
Niemisen voitto veisi maaottelun ratkaisun Juho Paukun ja Rik de Voestin käsiin.
Suomi – Etelä-Afrikka -ottelun viimeinen pelipäivä käynnistyy Talissa klo 13 siis ottelulla Jarkko Nieminen – Kevin Anderson.

Suomi – Etelä-Afrikka 1-2
Kevin Anderson – Juho Paukku 60 64 76(5)
Jarkko Nieminen – Rik de Voest 64 63 75
Jeff Coetzee/Wesley Moodie – Henri Kontinen/Jarkko Nieminen 46 61 64

Jaa:

Seuraava uutinen: Etelä-Afrikka löi Suomen… →