Espoon Verkkopalloseura auditoitiin laatuseuraohjelman 1. tasolle – ”Olemme erittäin kiitollisia, että pääsimme kehittämään seuratoimintaamme entistä laadukkaampaan suuntaan”

23.12.2022  |  15:23  |  Seurat

Espoon Verkkopalloseura suoritti loppuvuodesta lasten ja nuorten sekä aikuisten tähtiseuramerkit ja samalla seura auditoitiin laatuseuraohjelman 1. tasolle. Lena Pohjalainen kertoi noin vuoden kestäneen prosessin olleen heille mielenkiintoinen ja hyödyllinen.

– Tämä oli pitkä ja paljon ajatuksia herättänyt prosessi. Jouduimme nyt tosissaan paneutumaan toimintaamme ja pohtimaan, mitä voisimme tehdä paremmin sekä lasten ja nuorten toiminnan, että hallituksen vastuualueiden osalta. Osa alueista oli mallillaan jo ennestään, mutta kehitettävääkin löytyi. Niitä olemme työstäneet ja työstämämme toki myös tulevaisuudessa, Pohjalainen kuvaili.

Osana laatuseuraohjelmaa, EVS suoritti Tennisliiton vastuullisuusohjelman ja sai sitä myötä vastuullisuusmerkin, joka on osoitus avoimesta, läpinäkyvästä, yhdenvertaisesta ja tasa-arvoisesta seuratyöstä.

– Vastuullisuusmerkin suorittaminen vahvisti ajatustamme läpinäkyvästä ja avoimesta toiminnasta. Saimme vahvistuksen siitä, että toimintamme on oikeilla jäljillä sekä valmennustoiminnan, että hallinnon osalta.

EVS koki monipuolisen kehitysprosessin olleen tärkeä askel seuran tulevaa kehitystä ajatellen ja se antoi paljon uusia ajatuksia toiminnan jatkoa varten.

– Projektin aikana tunnistimme seuran kehityskohteet, niiden parissa on hyvä jatkaa tulevaisuudessa. Olemme erittäin kiitollisia, että saimme olla mukana tässä prosessissa ja pääsimme kehittämään seuratoimintaamme entistä laadukkaampaan suuntaan, Pohjalainen päätti.

Lisätietoa Tennisliiton Laatuseuraohjelmasta saat täältä.

Jaa:

Seuraava uutinen: Koululaisten mestaruuskilpailut pelattu… →