Eriksson ja Ivanov Pajulahden ITF Futuresin loppuotteluun – live stream la klo 10

24.8.2012  |  14:42

Viron Vladimir Ivanov ja Ranskan Alexandre Penaud voittivat torstaina miesten 10.000$ ITF Futures -turnauksen nelinpelin kukistaessaan hyvinkääläiset Mika Julinin ja Verneri Tuomen.
Perjantaina molemmilla oli mahdollisuus jatkaa vielä turnauksen kaksinpelissä, mutta neljänneksi sijoitettu Penaud (ATP 635) koki välierissä tappion kuudenneksi sijoitetulle Ruotsin Markus Erikssonille (ATP 771) luvuin 4-6 ,5-7.
Kolmanneksi sijoitettu Vladimir Ivanov (ATP 456) sen sijaan otti luvuin 6-4, 6-1 voiton venäläiskarsija Alexander Vasilenkosta.

22-vuotias Markus Eriksson tavoittelee uransa ensimmäistä ITF Futuresin kaksinpelin turnausvoittoa. Nelinpelikisan hän on voittanut kolmesti. Ivanovilla on kaksi kaksinpelin turnausvoittoa, viime vuodelta Kazakstanista ja kahden viikon takaa Vierumäeltä.
Eriksson ja Ivanov kohtaavat nyt kolmannen kerran. Ivanov on voittanut molemmat aiemmat keskinäiset ottelut, vuonna 2010 Liettuassa ja viime viikolla Kotkassa.

Pajulahden ITF Futuresin kaksinpelin loppuottelua voi seurata live streamina lauantaina klo 10 klikkaamalla alla olevaa linkkiä. 

 

Vladimir Ivanov
Kuva: Tuukka Troberg

Jaa:

Seuraava uutinen: Sporttimerkonomi -koulutusinfo 13.9.… →