Emmalle villi kortti NNLO:n nelinpeliin

2.8.2004  |  14:30

Emma Laine sai villin kortin Nordea Nordic Light Open -turnauksen nelinpeliin

Tsekkikarsija Libuse Prusova (WTA 192) otti kolmessa erässä voiton Emma Laineesta Tukholmassa pelattavassa naisten WTA Tour-turnauksen, Nordea Nordic Light Openin, kaksinpelin karsinnan ensimmäisellä kierroksella. Laine voitti ensimmäisen erän 6-3, mutta Prusova seuraavat kaksi luvuin 6-2, 7-5.
Laine on kuitenkin vielä mukana turnauksen nelinpelissä, johon järjestäjät myönsivät villin kortin pohjoismaiselle kaksikolle Laine ja Ruotsin Hanna Nooni. Pari kohtaa ensimmäisellä kierroksella ukrainalaiset Julia Beygelzimerin ja Tatjana Perbiyinisin.
Nordea Nordic Light Open pelattiin kahtena edellisenä vuonna Tapiolan Tennispuistossa Espoossa. Tänä vuonna kilpailu käydään Tukholman kuululla olympiastadionilla. Viimevuotista voittoaan puolustaa ykkössijoitettuna nytkin oleva Israelin Anna Smashnova-Pistolesi. Ensimmäisen turnauksen voitti Venäjän Svetlana Kuznetsova.