Emma Nordic Light Openin pääsarjaan

8.8.2005  |  14:35

Vesnina kukistui kahdessa erässä

Emma Laine pelasi itsensä Pohjoismaiden ainoan naisten Sony Ericsson WTA Tour-turnauksen, 140.000$ Nordic Light Openin pääsarjaan voittamalla karsintojen kolmannella kierroksella maanantaina Tukholmassa Venäjän Elena Vesninan luvuin 6-4, 6-0. Vesnina oli karsintojen seitsemänneksi sijoitettu.
Laine voitti ensimmäisellä kierroksella lauantaina Venäjän Nina Bratchikovan 7-6, 6-2 ja toisella kierroksella sunnuntaina Uuden-Seelannin Leanne Bakerin 6-3 7-5.
Nordic Light Open-turnausta pelataan nyt neljättä kertaa ja Laine on ollut mukana joka kerran. Kahtena ensimmäisenä turnausvuonna Tapiolan tennispuistossa Laine pääsi mukaan pääsarjaan villillä kortilla, mutta tappiot tulivat ensimmäisellä kierroksella, vuonna 2002 Unkarin Petra Mandulalle 2-6, 2-6 ja vuonna 2003 tshekki Zuzana Ondraskovalle 1-6, 1-6.
Viime vuonna, kun turnaus pelattiin ensimmäisen kerran Tukholman stadionilla, Laine pyrki kisaan mukaan karsinnoista. Ensimmäisellä kierroksella tshekki Libuse Prusova voitti hänet luvuin 3-6, 6-2, 7-5.
(RN)

Nordic Light Open 2005
Naisten 140.000$ Sony Ericsson WTA Tour-turnaus
Tukholma, Ruotsi 8.-14.8.
Kaksinpelin karsinta (6.-8.8)
1.kierrosta: Emma Laine (2.) – Nina Bratchikova Venäjä 76 62, Lina Stanciute Liettua – Piia Suomalainen 63 64
2.kierrosta: Laine – Leanne Baker Uusi-Seelanti 63 75
3.kierrosta (voittajat pääsarjaan): Laine – Elena Vesnina Venäjä 64 60

Seuraava uutinen: Katsu, Maria ja… →