Emma nelinpelin voittoon Capriolossa

14.2.2005  |  12:40

Finaali pitkä kolmieräinen

Emma Laine ja hänen ukrainalaisparinsa Mariya Koryttseva voittivat Capriolon naisten 25.000$ ITF-turnauksen nelinpelin sunnuntaina Italiassa.
Kolmanneksi sijoitettu pari kukisti puolivälierissä italialaiset Sara Erranin ja Giulia Gabban 6-3, 4-6, 6-3, välierissä ykkösiksi sijoitetut Bosnia ja Hertzegovinan Mervana Jugic-Salkicin ja Kroatian Darija Jurakin 6-2, 6-3 ja finaalissa kakkosiksi sijoitetut puolalaiset Klaudia Jansin ja Alicja Rosolskan 3-6, 6-4, 7-5.
Laine puolusti Capriolossa viimevuotista tuplaansa, kaksin- ja nelinpelin voittoa, mutta kaksinpelissä tuli tänä vuonna tappio toisella kierroksella. Viime vuonna kisan palkintosumma oli 10.000$.
Tällä viikolla Laine osallistuu Brommassa, Tukholmassa 25.000$ ITF-turnaukseen, SALK Ladies. Hänen kaksinpelin pääsarjaottelunsa on todennäköisesti vasta keskiviikkona. Laine on mukana myös nelinpelissä parinaan sisarensa Essi Laine, joka oli ensimmäinen kaksinpelin karsintojen ulkopuolelle jäänyt.