Emma Laineen WTA-ranking 50

8.8.2006  |  07:00

Myös nelinpelissä sadan joukkoon

Emma Laine teki suomalaista tennishistoriaa maanantaina, kun WTA julkaisi tuoreimmat kaksin- ja nelinpelin rankingit. Emma nousi kaksinpelirankingissaan 13 sijaa ja on nyt uransa toistaiseksi parhaassa sijoituksessa: 50:s. Tämä on kaikkien aikojen paras suomalaisnaisen WTA-sijoitus.
Myös nelinpelissä Laine puhkaisi ensimmäisen kerran sadan rajan. Hän on nyt nelinpelissä sijalla 99.
Tiistaina Emma Laine on tositoimissa Tukholman stadionilla, kun hän kohtaa Ruotsin Sofia Arvidssonin Nordea Nordic Light Open-turnauksen kaksinpelin ensimmäisellä kierroksella klo 20.30 Suomen aikaaa. Naiset kohtaavat nyt ensimmäisen kerran WTA Tour-kilpailussa.
Nelinpelissä Laine on villillä kortilla parinaan 16-vuotias Tanskan Caroline Wozniacki, joka kuukausi sitten voitti tyttöjen Wimbledonin. Hän on tyttöjen maailman listalla kakkonen.
Tähän 140.000 USdollarin WTA Tour-kisaan pyrki karsintojen kautta myös Piia Suomalainen, mutta hän hävisi Ruotsin Nadja Romalle 6-2, 3-6, 3-6.
Turnaus pelataan nyt viidennen kerran, kahtena ensimmäisenä vuonna se järjestettiin Tapiolan tennispuistossa Espoossa, josta se siirtyi Tukholmaan
(RN)

Jaa:

Seuraava uutinen: Vilnan ITF-kisa… →