Emma Laine puolivälieriin Egyptissä

24.4.2014  |  14:03

17-vuotias britti Harriet Dart (WTA 1003), joka yllätti ensimmäisellä kierroksella yllätti viidenneksi sijoitetun maannaisensa Katy Dunnen (WTA 501) piti toisella kierroksella myös Emma Lainetta (WTA 965) pihdeissään naisten 10.000$ ITF-turnauksessa torstaina Sharm El Sheikhissä, Egyptissä.
Emma vei ensimmäisen erän nopeasti 6-3, mutta toiseen erään Dart tuli vahvasti vieden erän 6-2. Kolmannessa erässä mentiin tasaisesti 4-4:ään, jonka jälkeen Emman onnistui sekä pitää oma syöttönsä että murtaa Dartin syöttö. Otteluvoitto kirjattiin näin Emmalle 6-3, 2-6, 6-4.
Voitto vei Emman puolivälieriin, jossa hän kohtaa kisan ykkössijoitetun Espanjan Nuria Parrizas-Diazin (WTA 306). Tämä on naisten ensimmäinen kohtaamine.
Nelinpelissä ykkössijoitetut Emma ja hänen venäläisparinsa Anna Morgina etenivät puolivälieriin oittamalla italialaiset Constanza Peran ja Lara Raffulin. Puolivälierissä parilla on vastassaan Tsekin Martina Pradova ja Anna Vrbenska.

Naisten 10.000$ ITF-turnaus
21.-27.4.2014 Sharm El Sheikh, Egypti

1.kierrosta: Emma Laine – Anna Bogoslavets Ukraina 60 62
Nelinpeli
1.kierrosta: Laine/Anna Morgina Venäjä (1.) – Constanza Pera/Lara Rafful Italia 60 64