Emma Laine nelinpelin loppuotteluun $25,000 ITF-turnauksessa Saksassa

6.7.2018  |  16:23  |  Raportit

Ulkokenttien nelinpelin ja sekanelinpelin Suomen mestari Emma Laine (nelinpeli WTA-369) on edennyt yhdysvaltalaisen Chiara Schollin (nelinpeli WTA-221) kanssa $25,000 ITF-turnauksen loppuotteluun Saksan Aschaffenburgissa.

Toiseksi sijoitetut Laine ja Scholl avasivat turnauksensa vakuuttavasti voittamalla isäntämaan villi korttilaiset Patricia Boentgenin ja Lena Ruppertin eräluvuin 6-1, 6-3. Puolivälierässä ei tarvinnut Laineen ja Schollin montaa lyöntiä lyödä, kun vastustajat Dia Evtimova (BUL)/Elizabeth Halbauer (USA) joutuivat antamaan luovutuksen vain yhden pelatun pelin jälkeen.

Välieräottelussa sijoittamattomat Natalie Proese (GER)/Aymet Uzcategui (VEN) pyrkivät laittamaan suomalais-yhdysvaltalais parille kampoihin. Ensimmäinen erä olikin tasainen, mutta lopulta se kirjattiin Laineen ja Schollin hyväksi yhden murron turvin lukemin 6-4. Toinen erä olikin sitten jo selvemmin Laine/Scholl -kaksikon hallussa. Lopulta tulostaululle kirjattiin voittolukemat 6-4, 6-2.

– Pelit ovat menneet täällä hyvin ja on ollut todella mukavaa pelata yhdessä Chiaran kanssa. Olen halunnut jo aiemminkin pelata hänen kanssaan ja onneksi nyt pääsimme pelaamaan yhdessä. Hänen kanssaan homma toimii niin kentällä kuin sen ulkopuolella ja hän on myös kova treenaamaan sekä tekemään nelurijuttuja. Tämän päiväinen välierämme alkoi huonosti ja oltiin jo 1-4 -tappiolla. Sitten vaihdoimme pelitapaa ja homma alkoi rullaamaan, kommentoi Laine otteluitaan sekä pelaamista Schollin kanssa.

Finaali pelataan sunnuntaina ja siinä vastaan asettuvat voittajat ottelusta [1] Katharina Gerlach/Lena Rueffer (GER) – Polina Leykina (RUS)/Isabella Shinikova (BUL).

KAAVIOT

Heliövaara ja Niklas-Salminen kaksinpelin välieriin Hollannissa

Eilen niukasti nelinpelin välieränsä hävinneet Harri Heliövaara (ATP-360) ja Patrik Niklas-Salminen (ATP-658) ovat edenneet kaksinpelin puolella neljän parhaan joukkoon $15,000 ITF-turnauksessa Hollannin Den Haagissa.

Eilen ykköseksi sijoitettu Heliövaara voitti toisella kierroksella Stephan Gerritzenin (ATP-854) 7-5, 6-2 ja Niklas-Salminen urakoi voiton Fernando Yamacitasta (ATP-1198) lähes neljä tuntia kestäneessä ottelussa eräluvuin 3-6, 6-4, 7-6.

Heliövaara eteni välieriin, kun venäläinen Denis Klok (ATP-717) hylättiin tilanteessa 3-1 hänen lyötyä pallon suomalaista selkään. Niklas-Salminen voitti puolestaan suoraan kahdessa erässä hollantilaisen karsijan Bart van Den Bergin (ATP-1084) lukemin 6-2, 7-5. Heliövaara kohtaa huomisessa välierässä kolmanneksi sijoitetun Jelle Selsin (ATP-477) ja Niklas-Salminen odottaa voittajaa ottelusta [4] Alexander Zhurbin (ATP-491) – Ryan Nijboer (ATP-909).

KAAVIOT

Jaa:

Seuraava uutinen: SM-Liigacupissa välieräjoukkueet selvillä… →