Emma Laine meni puolivälieriin

1.10.2008  |  13:50

OrtoLääkärit Open Talissa. Päivitetty klo 18.35

Keskiviikon ensimmäisestä yllätyksestä OrtoLääkärit Openissa vastasi kakkossijoitettu Italian Corinna Dentoni, joka koki toisella kierroksella tappion tunnissa ja viidessä minuutissa luvuin 1-6, 2-6 Ranskan Violette Huckille. Huck voitti ensimmäisellä kierroksella maanantaina Essi Laineen 6-2, 6-0.
Myös neljänneksi sijoitettu Ruotsin Johanna Larsson joutui ulos turnauksesta hävittyään Liettuan Lina Stanciutelle 5-7, 4-6. Larsson on vielä kisan nelinpelissä: hän ja Emma Laine ovat ykkössijoitettuja ja suoraan puolivälierissä.
Stanciute kohtaa puolivälierissä kahdeksanneksi sijoitetun Kanadan Marie-Eve Pelletierin, joka voitti Venäjän Elizaveta Tochilovskayan.
Kisan ykkössijoitettu itävallan Patricia Mayr oli ensimmäisessä erässä vaikeuksissa Sveitsin Stefania Boffan kanssa, mutta voitti erän lopulta 7-5 ja vei toisen erän sitten 6-2. Hän kohtaa puolivälierissä torstaina Latvian Irina Kuzminan.

Laine puolivälieriin

Emma Laine kohtasi toisella kierroksella britti Anna Smithin. Laineen aloitus oli todella mainio. Vain 23 minuutissa hän vei ensimmäisen erän 6-0.
-Pelasin rohkeasti enkä tehnyt juurikaan virheitä, totesi iloinen Laine. -En muista, koska viimeksi pelini kulki näin hyvin.
Toisessa erässä Smith pystyi parantamaan peliään ja haastamaan Lainetta. Edettiin tasatilanteessa 4-4:ään, Laine piti seuraavan syöttönsä ja meni 5-4 johtoon. Seuraavassa pelissä pelattiin 14 pistettä. Viidennellä ottelupallolla Laine kirjasi erän ja ottelun nimiinsä 6-0, 6-4.
Puolivälierissä Laine kohtaa Ranskan Violette Huckin, joka on Laineen tavoin vasuri.
-Emme ole aiemmin kohdanneet, totesi Laine. – Näin hänen pelaavan puolitoista erää siskoani vastaan tisitaina. Tiedän miten pelata.

Ttulokset 1.10.

Keskuskenttä
Marie-Eve Pelletier Kanada – Elizaveta Tochilovskaya Venäjä 64 62 
Violette Huck Ranska – Corinna Dentoni Italia 61 62
Cecilia Estlander/Heini Salonen – Emma Helistén/Leia Kaukonen 16 76(0) /10-5/
Emma Laine – Anna Smith Iso-Britannia 60 64

Kenttä 3
Irina Kuzmina Latvia – Anna Rapoport Venäjä 64 75
Lina Stanciute Liettua – Johanna Larsson Ruotsi 75 64
Estelle Guisard Ranska – Anguelique Kerber Saksa 64 76(5)
Ellen Allgurin Ruotsi/Ekaterina Prozorova Venäjä – Irina Buryachko Ukraina/Irina Kuzmina Latvia

Kenttä 4
Margit Rüütel Viro – Irina Buryachok Ukraina 64 63
Patricia Mayr Itävalta – Stefania Boffa Sveitsi 75 62
Karen Barbat Tanska/Margarita Lazareva Venäjä – Essi Laine/Veera Nurmi 62 62 

Jaa:

Seuraava uutinen: Del Potro voitti… →