Emma Laine loistaa nelinpelissä – toinen perättäinen ammattilaisvoitto

22.4.2017  |  15:44

 

Emma Laine voitti jo toisen perättäisen tenniksen ammattilaiskilpailunsa, kun hän vei Japanin Yuuki Tanakan kanssa Turkin Antalyassa pelatun 15 000 dollarin ITF-kilpailun nelinpelimestaruuden. Laine ja Tanaka olivat Belgian Marie Benoit’ta ja Ysaline Bonaventurea parempia 3-6, 6-1, 10-4.

– Aivan loistofiilikset! Pelasimme ensimmäistä kertaa yhdessä, mutta tuntui siltä kuin olisimme pelanneet aiemminkin. Voitimme, koska olimme yhtenäisin tiimi, Laine hehkuttaa.

Hän oli oikean kantapään leikkauksen vuoksi sivussa kilpakentiltä peräti puoli vuotta ja palasi kilpailemaan vasta huhtikuun alussa. Tuolloin hän tuuletti Kroatiassa nelinpelivoittoa Sabrina Santamarian parina.

– Syöttö on minulle haastavin, koska alastulo kuormittaa vielä jalkaa niin paljon, etten ole voinut treenata sitä kunnolla. Palautuksissa ja verkkopelissä huomaan todella suuren eron Kroatiaan: ne ovat menneet parissa viikossa huimasti eteenpäin, Laine sanoo.

– Luotan vaistoihini ja kokemukseeni, jotka auttavat nelinpelissä todella paljon. Tiedän, miten pelata.

Laine pelaa Turkissa toisenkin kilpailun, jossa keskittyy nelinpeliin, sillä kaksinpelit alkoivat tänään. Sen jälkeen suuntana on Saksa.

– Tavoitteenani on pelata mahdollisimman paljon kisoja, sillä ne kehittävät pitkän tauon jälkeen parhaiten. Nautin todella paljon nelinpeleistä, ne ovat kyllä mun juttu, Laine kertoo.

 

Tulokset: http://itfprocircuit.tennis-live-scores.com/scoreboard.aspx 

Jaa:

Seuraava uutinen: Nelinpelitaiturit tennisviikon kärkenä… →