Emma Laine jatkoon Pittsburghissa

10.11.2005  |  10:30

Vain kaksi sijoitettua mukana ensimmäisen kierroksen jälkeen

Pelin enemmän kuin naisten edellisessä kohtaamisessa sai Venäjän Elena Vesnina (WTA 112) Emma Laineelta (WTA 101) 75.000$ ITF-turnauksessa Pittsburghissa, USA:ssa keskiviikkona. Laineen voittolukemat olivat 6-1, 6-4.
Tukholma 140.000$ WTA Tour-turnauksen, Nordic Light Open, karsintojen viimeisellä kierroksella viime elokuussa Laine voitti Vesninan 6-4, 6-0. Juniorien EM-kisojen kolmannella kierroksella vuonna 2003 Vesnina puolestaan otti Laineesta voiton luvuin 6-3, 6-4.
Pittsburghissa toisella kierroksella Laine kohtaa jälleen venäläispelaajan, Galina Voskoboevan (WTA 140). Naisten edellinen keskinäinen ottelu on juniorivuosilta: Ranskan avointen tyttöjen kaksinpelin ensimmäisellä kierroksella vuonna 2001 Voskoboeva voitti Laineen massalla 5-7, 6-1, 6-1.
Ensimmäinen kierros oli tuhoisa Pittsburghin sijoitetuille: tappion kokivat Tshekin Kveta Peschke (1.), USA:n Laura Granville (2.), Shenay Perry (7.) ja Abigail Spears (8.), Itävallan Sybille Bammer (4.) sekä Unkarin Melinda Czink (5.). Toiselle kierrokselle menivät vain Tshekin Hana Sromova (6.) ja Laine. Kolmossijoitettu USAn Jamea Jackson vetäytyi kisasta ennen ensimmäisen kierroksen otteluaan.