Emma ja Jarkko aloittavat tänään

31.5.2005  |  11:40

Suomalaiset kärkipelaajat Prostejovissa

Sekä Emma Laine että Jarkko Nieminen pelaavat tiistaina kaksinpelin ensimmäisen kierroksen ottelunsa Prostejovissa, Tshekissä. Naisten ITF-turnauksen palkintosumma on 75.000$, miesten ATP Challengerin 125.000$+H.
Emma (WTA 141) saa vastaansa Kroatian Nika Ozegovicin (WTA 201), joka oli karsintojen kolmanneksi sijoitettu. He ovat kohdanneet kolmesti aiemmin ja Emma on voittanut kaikki ottelut, viime vuonna Capriolon 10.000$ ITF-turnauksen finaalissa ja tänä vuonna Bromman 25.000$ ITF-turnauksen puolivälierissä ja Pietarin 25.000$ välierissä.

Jarkko Nieminen kohtaa pääsarjan ensimmäisellä kierroksella Prostejovissa asuvan ukrainalaisen Sergei Stakhovskyn (ATP 220), joka pääsi pääsarjaan lucky loserina. Stakhovsky hävisi karsintojen viimeisellä kierroksella Slovakian Igor Zelenaylle, joka oli karsintojen viidenneksi sijoitettu. Niemisellä ja Stakhovskylla ei ole yhteistä historiaa, vaan miehet kohtaavat nyt ensimmäisen kerran.

Seuraava uutinen: Nieminen jatkoon, Laineelle… →