Emma Dubaissa puolivälierissä

19.12.2005  |  14:00

Tappio tuli kisan lopulliselle voittajalle

Dubaissa päättyi viikonvaihteessa naisten 75.000$+H ITF-turnaus, ja Emma Laine oli kisan kuudenneksi sijoitettu. Hän voitti ensimmäisellä kierroksella Thaimaan Tamarina Tanasugarnin, joka oli parhaimmillaan kaksi ja puoli vuotta sitten WTA-listan 19. Nyt thaimaalaisen ranking on 122. Tämä oli naisten ensimmäinen kohtaaminen.
Toisella kierroksella Laine voitti Unkarin Kyra Nagyn, jolle hän hävisi heinäkuussa Budapestissa 2-6, 2-6. Dubaissa Laineen voitto tuli luvuin 6-4, 6-2.
Puolivälierissä Laine kohtasi Ranskan Marion Bartolin, joka oli kisan ykkössijoitettu. WTA-listan sijalla 40 oleva ranskalainen otti voiton Laineesta luvuin 6-1, 6-2. Tämä oli Bartolin toinen voitto Laineesta. He kohtasivat loka-marraskuun vaihteessa Quebecin turnauksen toisella kierroksella, jolla Bartoli voitti Laineen luvuin 2-6, 6-1, 7-5. Bartoli eteni finaaliin saakka, jossa voitti Viron Kaia Kanepin 6-2, 6-0.
Laine nousi tuoreimmalla WTA-rankinglistalla viisi sijaa ja on nyt sijalla 92. Hänen paras rankkauksensa 84 on tämän vuoden syyskuulta US Openin jälkeen.
Dubaissa Laine oli mukana myös nelinpelissä parinaan Ukrainan Mariya Koryttseva. Pari kohtasi heti ensimmäisellä kierroksella kakkoseksi sijoitut Kroatian Jelena Kostanicin ja Slovakian Henrieta Nagyovan, jotka veivät voiton kolmessa erässä.

Nelinpeli
1.kierrosta: Jelena Kostanic Kroatia/Henrieta Nogyova Slovakia (2.) – Mariya Koryttseva Ukraina/Emma Laine 46 63 63

Seuraava uutinen: Tärkeää tietoa kilpailijoille… →