Saska Huttuselle kaksi nelinpelin mestaruutta

Juniorien ulkokenttien SM-kisoja käydään Liikuntakeskus Pajulahden massakentillä.
Hyvinkäällä ovat käynnistyneet 12-vuotiaiden ja tytöt 18v.-luokan SM-kisat.

14-vuotiaat

Pojat 14v-luokan kaksinpelin hopeamitalisti Saska Huttunen kruunasi hyvää menestystä kisoissa voittamalla nelinpeleissä kaksi kultaa. Poikien nelinpelin loppuottelussa Huttunen ja TaTS:n Timi Kivijärvi voittivat sijoittamattomat JäTS:n Antti Halmeen ja HyTS:n Verneri Tuomen 2-6, 6-4, 6-3. Sekanelinpelin finaalissa Huttunen ja TaTS:n Ella Leivo voittavat ykkössijoitetut HVS:n Herkko Pölläsen ja TaTS:n Annika Sillanpään 7-5, 6-3.
Ella Leivo laittoi Huttustakin paremmaksi, sillä hän saalisti kolme mestaruutta. Se tärkein tuli tyttöjen 14v-ikäluokan kaksinpelissä, jonka loppuottelussa hän voitti ykkössijoitettuna kakkossijoitetun Smashin Julianna Heinon 6-4, 6-4.
Yhdessä Ella ja Julianna voittivat sitten nelinpelin loppuottelussa kakkosiksi sijoitetut TaTS:n Annika Sillanpään ja HyTS:n Laura Yrjö-Koskisen 6-0, 6-1.

Tyttöjen 16v-luokat
Tyttöjen 16v-luokan kaksinpelin kakkoseksi sijoitettu HVS:n Heini Salonen on jo ehtinyt loppuotteluun. Välierissä hän voitti viidenneksi sijoitetun ETS:n Cecilia Estlanderin 6-2, 7-5. Kaavion yläpuolen välierä pelataan torstaiaamuna; vastakkain ovat TaTS:n tytöt Johanna Hyöty (1.) ja Julia Rissanen (4.).
Ikäluokan nelinpelin loppuottelussa torstaina ÅLK:n Emma Falck ja TVS:n Vilja Hokkanen kohtaavat Estlanderin ja Smashin Katja Verhon.

Poikien 18v-luokat
Poikien 18v-luokan kaksinpelissä pelattiin keskiviikkona kaksi kierrosta, ja torstaina tuleva voittaja joutuu urakoimaan peräti kolme ottelua. Puolivälieräparit ovat Jesse Kiuru LVS (1.) – Mikko Rajamäki TaTS, Juuso Ojanen KTS (5.) – Sebastian Lindström Smash, Ville Toni TaTS (6.) – Lauri Mäkikalli HyTS (4.), Kalle Nikunen LVS (7.) – Max Wennäkoski GVLK (2.).
Torstai-illan päätteeksi ikäluokan nelinpelin loppuottelussa kohtaavat Kiuru/Nikunen (1.) ja Micke Kontinen TaTS/Tuomas Manner PVS (2.).

Seuraava uutinen: Hakanpää T12-luokassa tuplamestariksi… →