Elias Kyllönen ja Ilona Inovaara Palkitse Pelikaveri -kilpailun voittajat

17.11.2018  |  14:10  |  Artikkeli, Videot, Yhteistyökumppanuudet

Elias Kyllönen ja Ilona Inovaara, vuoden 2018 Palkitse Pelikaveri -kilpailun voittajat

Syksyllä käynnissä olleen Suomen Tennisliiton ja Porschen Palkitse Pelikaveri -kilpailun voittajat julkistettiin Tennisgaalassa perjantaina 16.11.2018. Kilpailun voittivat Elias Kyllönen ja Ilona Inovaara.

Palkitse Pelikaveri -kilpailussa etsittiin tarinoita ystävyydestä ja perheistä tenniksen parissa. Syyskuussa käynnistetyn kilpailun ensimmäisessä vaiheessa osallistujia pyydettiin kertomaan lyhyesti oma tarinansa Facebookissa. Ensimmäiseen vaiheeseen saimme useita koskettavia ja mielenkiintoisia tarinoita – näistä tarinoista valikoitui pienempi ryhmä, josta puolestaan nousi esille kolmen kärki. Finalistit olivat Elias Kyllönen/Ilona Inovaara, Ida Koivisto/Elina Nuutinen ja Maarit Sundqvist/Mika Sundqvist.

Finaalivaiheessa kolmen parhaan tarinan kesken järjestettiin äänestys loka-marraskuun vaihteessa. Eniten ääniä Facebookissa ja Instagramissa sai Elias Kyllösen ja Ilona Inovaaran video.

– Todella hyvältä tuntuu ja oli ihan mahtava fiilis palkinnon saannin jälkeen Tennisgaalassa. Olemme erittäin kiitollisia. Kilpailu oli kokemuksena todella hieno. Varsinkin kuvauspäivä oli erittäin ikimuistoinen ja meillä oli niin hauskaa, kertoi nuori pari tunnelmistaan.

Voittajat saavat upean palkintomatkan ensi vuoden huhtikuulle Saksan Stuttgartiin, jossa he pääsevät seuraamaan WTA Porsche Tennis Grand Prix -turnausta ja nauttimaan Porschen vakuuttavista autoista. Kyllönen ja Inovaara odottavat jo innolla ensi huhtikuuta.

– Reissusta tulee varmasti todella mahtava ja innolla odotamme sinne pääsyä. Tämä on huippujuttu!

Seuraava uutinen: Tennisliiton vuosikokous valitsi… →