Dyce/Heliövaara välieriin Australiassa

24.1.2007  |  11:00

Vastassa sijoittamaton pari USA:sta

Harri Heliövaara (ITF-ranking 25) ja hänen skottiparinsa Graeme Dyce (ITF 42) ovat edenneet Australian avointen poikien nelinpelissä jo välieriin.
Puolivälierissä kukistui puolalaispari Andrez Kapas/Mateusz Szmigiel 6-3, 6-1. Välierissä Dycen ja Heliövaaran vastustajina ovat USA:n Mateusz Kecki ja Austin Krajicek.
Kecki on poikien ITF-rankingin 24. ja hän oli myös viime vuonna Australian avointen poikien nelinpelin välierissä parinaan Libanonin Bassam Beidas. Viime marraskuussa Kecki ja Beidas voittivat USA:ssa Eddie Herr-turnauksen nelinpelin. Krajicekin ITF-ranking on 55. Hän oli viime vuonna US Openin poikien kaksinpelin loppuottelussa parinaan Jarmere Jenkins.
Dyce ja Heliövaara olivat ITF-pistekisan nelinpelin finaalissa Yucatanissa, Meksikossa viime joulukuussa. Tämän lisäksi Heliövaara on voittanut nelinpelin kaksi kertaa (Helsinki ja Vierumäki 2005) ja ollut finaalissa Oslossa 2006. Myös Dycella on kaksi voittoa (Skotlanti 2004 ja Tunisia 2005) ja neljä finaalia (Oslo 2004, Aruba 2005 sekä Ecuador ja Italia 2006.)
Toisessa välierässä kahdeksanneksi sijoitetut Australian Stephen Donald ja Intian Rupesh Roy kohtaavat Etelä-Korean Soong-Jae Chon ja Youg-Kyo Limin. (RN)

Australian avoimet 2007
Melbourne 
Poikien nelinpeli
Puolivälieriä: Graeme Dyce Britannia/Harri Heliövaara – Andrez Kapas/Mateusz Szmigiel Puola 63 61

Jaa:

Seuraava uutinen: Lindströmistä European Tennis… →