Dorschille Vierumäen voitto

27.6.2005  |  10:00

Janne Ojala ja Mait Kunnap nelinpelin voittoon

Sijoittamaton saksalainen Benedikt Dorsch (ATP 631) voitti toisen Suomessa pelatun miesten 10.000$ ITF Futures-turnauksen, Vierumäki Tennis Tournamentin, juhannusviikolla. Finaalissa hän kukisti Viron Mait Kunnapin (ATP 931) luvuin 6-1, 6-3.
Turnauksessa pisimmälle suomalaisista eteni Martin Rämmal (ATP 1487), joka hävisi välierissä Kunnapille 4-6, 6-7(4). Rämmal yllätti puolivälierissä ykkössijoitetun Juho Paukun (ATP 524) luvuin 6-1, 6-3. Kolmas puolivälierissä ollut suomalainen oli Lauri Kiiski (ATP 673), joka hävisi norjalaiskarsija Stian Borettille (ATP 684)6-2, 5-7, 1-6.
Sijoitetut eivät Vierumäellä menestyneet. Kahdeksasta vain ykkössijoitettu Paukku, kakkossijoitettu Saksan Mihail Zverev (ATP 578) ja kolmanneksi sijoitettu Meksikon Juan-Manuel Elizondo (ATP 587) etenivät puolivälieriin, joissa he kaikki kokivat tappion.
Nelinpelin voittajista toinen oli suomalainen. Kakkoseksi sijoitetut Janne Ojala ja Viron Kunnap voittivat finaalissa ykkössijoitetun saksalaisparin Dorsch/Zverev 6-3, 6-3.
Seuraava miesten ammattilaisturnaus, 50.000$ ATP Challenger-kisa Hakkapeliitta Open, pelataan Tampereella 16.-24.7.