Donskoy ei päästänyt Jarkkoa helpolla Bukarestissa

23.4.2013  |  17:19

Venäjän Evgeni Donskoy (ATP 77) pisti Jarkko Niemisen (ATP 39) tiukoille tiistaina ATP250-turnauksen kaksinpelin ensimmäisellä kierroksella Bukarestissa, Romaniassa. Donskoy voitti tässä miesten ensimmäisessä kohtaamisessa ensimmäisen erän 6-1, hävisi toisen erän 4-6, mutta sinnitteli vielä kolmannen erän tie-breakiin asti, jonka Jarkko sitten voitti 7-3.

Toisella kierroksella Jarkko saa vastaansa kisan kakkoseksi sijoitetun Ranskan Gilles Simonin (ATP 16), joka aloittaa turnauksen vasta tästä. Jarkon ja Simonin kohtaavat nyt viidennen kerran; voitot ovat aiemmista 2-2.

Nelinpelissä Jarkon parina on Saksan Martin Emmrich. Pari kohtaa tiistaina neljänneksi sijoitetut Paul Hanleyn Australiasta ja Eric Botoracin USA:sta.