Davis Cupin seuralipunmyynti veti hyvin – lippuja hankittu jo yli 3000

23.7.2019  |  15:16  |  Artikkeli, Seurat

Suomen seuraava Davis Cup -ottelu pelataan 13.-14.9.2019. Espoo Metro Areenalla vastaan asettuu Itävalta.

Tennisliiton jäsenseuroilla ja niiden jäsenenä olevilla pelaajilla oli mahdollisuus ostaa touko- ja kesäkuussa lippuja 25 %:lla alennettuun seurahintaan. Kampanja veti hyvin ja sen siivittämänä lippuja on mennyt ennakkoon kaiken kaikkiaan jo yli 3000.

– Halusimme tarjota seuroillemme jäsenetuna tuntuvan alennuksen lippujen hinnoista ja samalla myös haastaa seuroja tulemaan yhteisellä porukalla kannustamaan Suomi voittoon. Jo tässä vaiheessa iso kiitos seuroille siitä, että ne vastasivat niin hyvin haasteeseen, kertoo seurapalvelupäällikkö Henrik Zilliacus.

Uutisoimme jo aiemmin HVS-Tenniksen varanneen jäsenistölleen toista tuhatta lippua. Muita merkittäviä seuratilauksia tekivät Smash, Savonlinnan Verkkopalloseura, Grani Tennis, Helsingin Lawn-Tennis Klubi ja Espoon Verkkopalloseura. Seura-alennusta hyödynsivät kaikkiaan yli 60 seuran pelaajat.

Mikäli et ole vielä ehtinyt hankkia omia lippujasi, ei hätää. Tampere Openin kunniaksi liput ovat nyt myynnissä 15 % alennuksella. Tarjous on voimassa 28.7. asti Tiketti-palvelussa.

LIPUNMYYNTI

Jaa:

Seuraava uutinen: Jaakko-Antti Peltola: Porsche… →