Davis Cupin ensimmäinen kierros

10.2.2006  |  13:55

Davis Cupin 2006 maailmanlohkon ensimmäinen kierros pelataan viikonvaihteessa
Vuoden 2006 Davis Cup käynnistyy maailmanlohkon ensimmäisen kierroksen kahdeksalla ottelulla tänä viikonvaihteena.
Maailmanlohko
Itävalta kohtaa kotikentällään Grazissa joulukuussa 2005 ensimmäisen Davis Cupinsa voittaneen Kroatian. Ruotsi matkusti Buenos Airesiin Argentiinan vieraaksi ja Valko-Venäjä ja Espanja kohtaavat Minskissä. Genevessä kohtaavat Sveitsi ja Australia ovat ilman ykköstykkejään Roger Federeriä ja Lleyton Hewittia. Saksa kohtaa Ranskan kotikentällä Hallessa, Hollanti Amsterdamissa Venäjän, USA La Jollassa, Kaliforniassa Romanian ja Chile Rancaguassa viime vuoden finalistin Slovakian.
Maanosien I ryhmät
Maanosien ykkösryhmän ensimmäisen kierroksen ottelut pelataan myös tässä viikonvaihteessa. Euroopassa Luxemburg saa Esch-sur-Alsetteen vieraakseen Portugalina ja Israel Ramat Hasharoniin Serbia-Montenegron.
Amerikan I ryhmän ottelut ovat Peru – Brasilia ja Venezuela – Meksiko, Aasia/Oseanian I ryhmässä kohtaavat Taiwan ja Pakistan, Japani ja Kiina, Etelä-Korea ja Intia sekä Thaimaa ja Uzbekistan.
Maanosien II ryhmät
Maanosien II ryhmän ensimmäiset kierrokset pelataan Amerikan ja Aasia/Oseanian lohkoissa. Eurooppa/Afrikan lohkon ensimmäinen kierros pelataan 7.-.9.4. Suomi kohtaa silloin Irlannin Talissa, Helsingissä. Tapahtuman liput tulevat myyntiin 1.3.

Jaa:

Seuraava uutinen: Laine hävisi puolivälierissä… →