Davis Cup: yli 5000 lippua mennyt tapahtumaan!

14.8.2019  |  10:02  |  Artikkeli

Suomen ja Itävallan syksyisen Davis Cup -ottelun 13.-14.9. lipunmyynti käy kuumana. Tapahtumaan on hankittuna kokonaisuudessaan jo yli 5000 lippua!

Alakatsomopaikat täyttyvät kovaa vauhtia – lauantai lähes loppuunmyyty

Tapahtumaan on tällä hetkellä myynnissä Espoo Metro Areenan alakatsomopaikat, eli kokonaisyleisökapasiteetti on 3000. Alakatsomon osalta lauantaina on vapaana enää noin 200 lippua. Perjantaille on alakatsomossa vielä noin 1000 lippua vapaana. Yläkatsomo avataan myyntiin, kun alakatsomon osat ovat täynnä.

Ainutlaatuisessa tennistapahtumassa pääset ihailemaan tennistä maailmanhuipulta, kun Suomen ja Itävallan joukkueet iskevät vastakkain. Suomen joukkueen kapteeni Jarkko Nieminen on kertonut joukkueen muodostuvan viime vuoden voitokkaasta kokoonpanosta Henri Kontinen, Emil Ruusuvuori, Harri Heliövaara, Patrik Niklas-Salminen ja Otto Virtanen. Virtasen pelaaminen on kuitenkin epävarmaa hänen käsivammasta johtuen. Itävallan kapteeni Stefan Koubek puolestaan kertoi maailmanlistan neljännen Dominic Thiemin tähdittävän joukkuetta 99,9 % varmuudella. Lisäksi hän kaavailee joukkueeseensa Dennis NovakiaSebastian Ofneria ja nelinpeliin paria Oliver Marach/Jürgen Melzer. Lue lisää Koubekin lausunnoista täältä. Joukkueiden kokoonpanot julkaistaan kymmenen päivää ennen tapahtumaa.

LIPUNMYYNTI

Perjantain VIP loppuunmyyty – lauantaille muutamat paikat vapaana

VIP-lippujen osalta on perjantai nyt loppuunmyyty – eli parhaat Business Lounge – ja Business Table -paikat on varattu. Kyseisiä paikkoja on vielä muutamia jäljellä lauantaille. Club Loungen osalta lippuja on vielä saatavilla, eli kyseessä on 119 euron arvoinen pääsylippu, joka sisältää:

– Oma VIP-sisäänkäynti 2h ennen ottelun alkua
– Otteluliput katsomon A-hintakategorian paikoilta
– Oma nimikoitu pöytä Club Loungesta
– Buffet-ruokailu
– VIP palvelut

LIPUNMYYNTI

Jaa:

Seuraava uutinen: 6. TEHO Sport… →