Davis Cup: 500 lippua myyty ensimmäisen vuorokauden aikana – lisäkiintiö saatu, lippuostoksille!

20.9.2023  |  10:20  |  Ennakot

Suomen miesten maajoukkueen historiallinen pääsy maailman 8 parhaan joukkoon innoittaa suomalaisia kohti Malagaa 21.-26.11.

Tennisliiton kautta on hankittu jo 800 lippua Suomen ja Kanadan väliseen avausotteluun, joka pelataan 21.-23.11. Tennisliitolla on yhteensä 1000 lippua myynnissä; kaikki liput sijoittuvat joukkueen taakse – ensimmäiset 831 lippua on 1. kategorian lippuja ja loput 2. kategoriaa, ne ketkä saavat 2. kategorian lipun saavat alennetun lippuhinnan.

LIPUNMYYNTI & MATKAPAKETIT

”Onhan tämä hienoa ja upeaa, että suomalaisfanit ovat ottaneet ja ottavat ilmiön haltuun. Suomalainen tenniskulttuuri ottaa askeleita jatkuvasti oikeaan suuntaan, Malagan matkasta on tulossa varmasti ikimuistoinen. Kuten kapteeni Jarkko Nieminen totesi: nautitaan ja iloitaan onnistumisista, mutta ei pysähdytä. Täytetään areena yhdessä sinivalkoisin värein”, kommentoi lipunmyynnin aloitusta viestintä- ja markkinointipäällikkö Jarno Tiusanen.

Suomalaisia hemmotellaan myös ennen Davis Cupin loppuhuipennusta, sillä HPP Open, ATP Challenger -ammattilaisturnaus, pelataan Talin Tenniskeskuksessa Helsingissä 6.-12.11. Emil Ruusuvuori, Otto Virtanen ja Harri Heliövaara tähdittävät tapahtumaa. Ruusuvuoren avausotteluun tiistaille 7.11. klo 17.30 alkaen on myyty jo lähes 300 lippua. Varaa paikkasi ja täytetään Tali!

HPP OPEN -KOTISIVUT
LIPUNMYYNTI

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomi kohtaa Kanadan… →