Curovic ja Filin toisiin ITF-pistekisavoittoihin

2.11.2008  |  23:00

Voitot ensin Vierumäellä, sitten Tampereella

Serbian Tamara Curovic ja Valko-Venäjän Pavel Filin tyhjensivät pöydän loppusyksyn juniorien ITF-pistekilpailuissa Suomessa. He voittivat ensin kaksinpelin Vieurmäellä Nokia Junior Cupissa ja heti seuraavalla viikolla TaTS Openin Tampereella.
Neljänneksi sijoitettu Tamara Curovic voitti TaTS Openin tyttöjen kaksinpelin loppuottelussa kolmanneksi sijoitetun Viron Anett Schüttingin 7-5, 6-4. Välierissä hän oli kukistanut ykkössijoitetun Venäjän Mishel Keninin ja ensimmäisellä kierroksella Heini Salosen.
Schütting ja Ruotsin Evelina Virtanen voittivat nelinpelin, kun ykkössijoitettupari Kenin/Katerina Popova kukistuivat loppuottelussa luvuin 6-4, 6-3.
Sijoittamaton Filin voitti TaTS:n loppuottelussa ykköseksi sijoitetun Venäjän Richard Muzajevin 6-4, 6-3. Kisan kakkossijoitetun Venäjän Alexander Zhurbinin hän pudotti heti ensimmäisellä kierroksella ja viidenneksi sijoitetun Liettuan Dovydas Sakinisin välierissä. Finaalissa hävinnyt Muzajev sai Schüttingin tavoin lohtua nelinpelin voitosta, jonka hän vei yhdessä Alexander Igoshinin kanssa. Pari voitti loppuottelussa latvialaiset Artus Kazijevsin ja Mikelis Libietsin.

Seuraava uutinen: T.Nieminen Bratislavan ATP… →